11.06.2020 | 23:16
Левски изрита Хубчев, Георги Тодоров е новият треньор (ВИДЕО)
Героят от САЩ`94 се кани да съди клуба за неустойка

Петър Хубчев вече не е треньор на Левски. Това решиха след среща на върха собствениците Наско Сираков и Тити Папазов, както и изпълнителният директор на „сините“ Павел Колев.

Решението беше официализирано преди следобедната тренировка, на която Хубчев изобщо не се появи.

Спецът е бесен от уволнението си, като се закани да съди клуба за неустойка. От „Герена“ отказаха да съобщят официално новината, тъй като не са постигнали финансова договорка за разтрогването. Ясна индикация за раздялата с Хубчев обаче е фактът, че тимът бе изведен за тренировка от бившия наставник Георги Тодоров. Той ще води „сините“ до края на сезона, докато не се намери постоянен вариант, а опциите са Ясен Петров и Славиша Стоянович.

Припомняме, че преди година именно Тодоров класира “сините” за Лига Европа, довършвайки сезона след раздялата с Георги Дерменджиев. Димитър Телкийски, Тодор Симов и треньорът на вратарите Георги Стоянов ще бъдат в щаба на временния наставник.

Раздялата беше предизвестена и след атака от председателя на Националния клуб на привържениците Степан Хиндлиян. Той бе категоричен, че при Хубчев „Левски“ играе селски футбол. “Левски” не спечели нито важен мач за последната година, изригна Хиндлиян, който от името на „сините“ фенове получи наградата на Пресклуб България за отбор на месеца. – Спечели един, но на дузпи. Трябва да признаем, че там роля има късметът. Не ме питайте в какво състояние съм се прибирал от Пловдив онази вечер (след загубата с 0:2 от „Локомотив“ за Купата на България, б.р.). Поредният мач, след който не ти се говори. Да, чужденците останаха, но резултатът беше катастрофален, Левски играе селски футбол. Нашата цел е да започнем наново, начисто. Непреходният фактор в “Левски” е публиката – тя посреща и тя изпраща”, заяви още председателят на НКП.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране