24.12.2023 | 12:00
От страх от свекъра: Снахата на Доган оттегли спешно молбата си за развод
Памела и Демир са заровили томахавките навръх празниците

Снахата на Ахмед Доган и синът му Демир са заровили томахавките навръх празниците, пише „Ретро“.

Красивата Памела е оттеглила молбата си за развод и отново се е върнала при своя съпруг. Тя се похвали, че семейната идилия е възстановена, като публикува коледна снимка с любимия си и двете им деца – Адмир и Ноел.

Припомняме, че преди няма и два месеца бившата гимнастичка шокира с новината, че е поискала развод от Демир Доган. Причината, която Памела оповести, е, че той се обадил по погрешка на любовницата си в нейно присъствие. Впоследствие тя публикува в социалните мрежи и съобщения, които е получавала от различни свои познати през годините, които твърдят, че съпругът й имал паралелни отношения с други жени. Афектираната и побесняла Памела затри всички техни снимки и дни наред не спираше да сипе обиди по адрес на бащата на децата си, твърдейки, че връщане назад няма.

И преди двамата са се разделяли, а скандалите им ставаха медийно достояние заради лошия навик на хубавицата да споделя твърде много пикантерии от личния им живот в социалните мрежи, но предходните разлъки бяха по-краткотрайни. Очевидно и този път Демир е намерил начин да се реваншира пред съпругата си и двамата отново живеят под един покрив заедно с двете им дечица.

Красавицата, която е дъщеря на един от най-известните и заможни футболни мениджъри у нас – Николай Жейнов, започна любовната си история със сина на Ахмед Доган преди повече от 5 години. Те станаха родители на първороден син през 2018 г., който носи името Адмир и е кръстен на своя дядо Ахмед Доган. През пролетта на 2021 г. се сдобиха и с дъщеричка, която кръстиха Ноел.

Демир и Памела се взеха официално на 10.10.2020 г. на пищна сватба в София, където си казаха заветното „да“. Преди да се ожени и да стане баща на две деца, Демир дълги години бе сгоден за синоптичката Гергана Малкоданска. Той е имал авантюри с мнозина родни красавици, но единствено бившата гимнастичка Памела успя да го отведе до олтара.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране