01.02.2021 | 0:52
ЦСКА продаде Санкаре за 150 000 евро
Френският халф премина в Панатинайкос

Ден преди края на зимния трансферен прозорец в Европа ЦСКА реализира изходящ трансфер, продавайки Юнус Санкаре. Френският халф, който има и сенегалско гражданство, преминава в гръцкия Панатинайкос.

От ЦСКА съобщиха за трансфера на Санкаре, но без да разкриват детайли. Медиите в Гърция съобщиха, че Панатинайкос плаща 150 000 евро за халфа.

Договорът на 31-годишния играч с 20-кратния шампиион на Гърциия е за година и половина.

“След нелеки преговори ръководството на червените постигна договорка по всички свои финансови условия и френският полузащитник ще облече екипа на атинския клуб”, съобщиха “червените” на сайта си и показаха снимка на Санкаре с екипа на новия му отбор.

По-рано през деня се появи информация, че халфът е напуснал отбора. В края на есенния полусезон Санкаре влезе в пререкание с треньора Бруно Акрапович, когато отказа да му подаде ръка след смяна.

“ЦСКА направи всичко възможно да задържи футболиста и за пролетния полусезон, но решаващо се оказа неговото желание да търси ново предизвикателство. Трансферната сума и детайлите по контракта остават конфиденциални”, добавят “червените”.

В ЦСКА Санкаре прекара само шест месеца. В тях той изигра 22 мача, в които вкара три гола и даде три асистенции.

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране