17.01.2022 | 11:09
Включете се, безплатно е! adidas Runners Sofia подновява тренировки
Капитаните Калин Стоянов и Надя Младенова ви очакват

Бeгаческата общност adidas Runners Sofia подновява тренировки след паузата за коледните и новогодишни празници. Днес (17 януари) капитаните Калин Стоянов и Надя Младенова очакват в Борисовата градина желаещите да побягат заедно с тях. Сборният пункт е добре познат – спортен център “Fit City”.

В 18:30 часа ще стартира тренировката за начинаещи, а половин час след това тази за напредналите.

Всеки желаещ може да се включи към групата на adidas Runners Sofia, тренировките са напълно безплатни.

“Здравейте, бегачи, с радост ви съобщаваме, че подновяваме седмичните ни тренировки! Приканваме нашите начинаещи и напреднали бегачи да заповядват обратно на старта, за да осъществим заедно поставените си цели през новата година. А, ако има новобранци, които се двоумят дали бягането е спортът за тях – сега е моментът да се впуснете и да разберете”, написа Калин Стоянов в групата във Фейсбук на adidas Runners Sofia.

Програмата за тази седмица:

Понеделник (17 януари) – Run Together: Стартираме понеделник с една лека тренировка, с която плавно да навлезем в новата година. Ще започнем първо с начинаещите в Борисовата градина точно в 18:30 часа, а от 19:00 часа с напредналите.

Четвъртък (20 януари) – Run & Strength: Четвъртък е запазен за умелите ни бегачи. Заповядайте в Борисовата градина в 19:00 часа и не се съмнявайте, че ще проверим дали сте запазили форма след празниците.

#adidasRunnersSofia

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране