09.06.2022 | 0:09
Лена Бориславова атакува Слави
Трифонов не посочи истинските причини защо изтегля министрите си, каза началникът на кабинета „Петков”

Началникът на кабинета „Петков” Лена Бориславова коментира в ефира на Нова телевизия думите на лидера на „Има такъв народ” Слави Трифонов, че партията напуска коалицията.

„Ние се обявяваме против корупцията и за нас това е водещото начало. Всеки, който иска да стане част от правителството или да остане в него, трябва да застане зад тази принципна позиция с действия. Някои министри от ИТН не са готови да отстояват тези принципи”, подчерта тя.

Бориславова посочи, че не е чула причини от Слави Трифонов защо се изтеглят министри от кабинета.

„Това, което чух от Гроздан Караджов и Тошко Йорданов – беше пари, пари, пари. Искаме пари. Това, което ни е казано за Гроздан Караджов е, че е един посредник”, добави тя.

Началникът на кабинета обясни, че ще бъде разпространена информация как се разходват 9 милиарда и ще се види, че това е ставало абсолютно прозрачно с постановление на Министерския съвет.

Тя обясни, че кабинетът ще подаде оставка, когато бъдат принудени да направят компромис, на който не са склонни и не могат да движат реформите, които са обещали. „Все още имаме възможност да стъпваме напред”, е нейното мнение.

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране